Bij De Drogist in Hellevoetsluis vindt u alle verzorgingsproducten voor u en uw baby. Rondom een zwangerschap en na de geboorte van uw kind, zijn er verschillende drogisterijproducten nodig, bijvoorbeeld een zwangerschapstest, foliumzuur, luiers, billendoekjes, spenen en flessen. In onze online drogist vindt u een breed aanbod van deze producten.

Nutrilon Babyvoeding

Wij kiezen voor babyvoeding van Nutrilon en u kunt de verschillende uitvoeringen in onze webshop bestellen. Zo bieden we Nutrilon standaard 1 (0-6 maanden), Nutrilon standaard 2 (6-10 maanden) en Nutrilon standaard 3 (10+ maanden) aan, maar ook Nutrilon 4 dreumesmelk (vanaf 1 jaar) en Nutrilon 5 peutermelk (vanaf 3 jaar). Daarnaast hebben we Nutrilon HA 1 voor kindjes met een (kans op) koemelkallergie.

Difrax spenen en flessen

De flessen van Difrax staan bekend als dé beste babyflessen tegen darmkrampjes. Dat is onder meer waarom wij ervoor kiezen om juist deze producten in onze drogist aan te bieden. Naast flessen vindt u in onze webshop ook spenen van Difrax.

Zwangerschapstesten, Zoogkompressen, Billendoekjes en meer

Naast de babyvoeding, flessen en spenen hebben we in onze online drogist nog tal van andere producten voor rondom de zwangerschap en verzorging van uw baby. Van zwangerschapstesten tot zoogkompressen en van billendoekjes tot voedingssupplementen. Ben u op zoek naar iets dat we niet hebben? Laat het dan weten, want mogelijk is dit product wel verkrijgbaar in één van onze drogisterijen of apotheken in Hellevoetsluis.

Gratis bezorging in Hellevoetsluis

Als u bestelt vanuit Hellevoetsluis bezorgen we de bestelling gratis. En bestelt u voor 16 uur? Dan zorgen we dat u nog vandaag de producten ontvangt (mits voorradig uiteraard). Voor bezorging buiten Hellevoetsluis geldt het reguliere pakkettarief van PostNL; bij bestelling voor 16 uur zorgen we dat het pakket nog dezelfde dag wordt verzonden (meestal dus de volgende dag in huis).

Vragen? De apotheekmedewerkers staan voor u klaar

De Drogist in Hellevoetsluis is een webshop van drie apotheken en drogisterijen in Hellevoetsluis. Heeft u een vraag, stuur dan een bericht via het contactformulier, bel of WhatsApp. Tijdens kantooruren zijn we goed bereikbaar en zal een gediplomeerd apotheekmedewerker je vraag beantwoorden.