Drogist Hellevoetsluis – Bestel online geneesmiddelen

Bij De Drogist In Hellevoetsluis bestelt u gemakkelijk geneesmiddelen. In onze online drogist vindt u diverse producten, zoals pijnstillers, middelen voor griep, verkoudheid en vitaminepillen. Woont u in Hellevoetsluis? Dan bezorgen we de geneesmiddelen gratis vanuit onze Drogisterij & Apotheek Den Bonsen Hoek. Uiteraard kunt u ook buiten Hellevoetsluis bestellen, dan betaalt u gewoon de verzendkosten van het pakket.

Pijnstillers – Paracetamol, Ibuprofen, Aspirines en meer

Via onze webshop bestelt u diverse soorten pijnstillers, zoals paracetamol, aspirine en ibuprofen. Wilt u weten welke pijnstiller het beste bij uw klachten past? U kunt uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van onze drogisterij en apotheek; we helpen u graag met het kiezen van het juiste product. Om u alvast op weg te helpen, hierbij een korte omschrijving van de meest voorkomende pijnstillers in onze drogist:

  • Paracetamol is de pijnstiller met de minste bijwerkingen en werkt relatief snel, meestal binnen 20 minuten. Vaak is dit de juiste keuze als de pijn niet in ontstaan door een ontstekingsreactie. Bovendien is paracetamol bijna altijd te gebruiken naast andere medicijnen. Naast de normale paracetamol pillen zijn in onze webshop ook paracetamol zetpillen verkrijgbaar.
  • Aspirine valt in de categorie NSAID’s (non-steroidal anti-inflammatory drugs) en werkt zowel pijnstillend, koortsverlagend als ontstekingsremmend. De werkzame stof in aspirine (acetylsalicylzuur) heeft ook invloed op de stolling van het bloed en daarom wordt dit middel afgeraden als de pijn wordt veroorzaakt door wonden of als u maagklachten heeft.
  • De werking van Ibuprofen is soortgelijk aan die van aspirine en bevat ook als werkzame stof acetylsalicylzuur. Ook bij dit middel kunnen dus maagklachten optreden en daarnaast heeft Ibuprofen een wisselwerking met redelijk veel andere medicijnen; raadpleeg dus altijd de bijsluiter.

Griep en verkoudheid – Verlicht uw klachten

Voor griep en verkoudheid hebben we in onze online drogist tal van (genees)middelen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan producten om de weerstand te versterken, zoals Oscillococcinum, of aan middelen om uw klachten te verlichten, zoals Citrosan, Strepsils, Vicks, Bisolvon, neusspray en neusdruppels.

Vitaminepillen – Werk aan de weerstand

Werken aan uw weerstand? Daar kunnen vitaminepillen bij helpen. In onze online drogist vindt u een breed assortiment vitaminepillen. We bieden vitamines en mineralen van vrijwel alle bekende merken, zoals Lucovitaal, Roter, Davitamon en Valdispert.